skip to Main Content

AJEL KONSTRUKSION

Ne jemi pionierë në fushën e ndertimit, duke ndërtuar ne standarte europiane ashtu siç dëshironi.
Të saktë, produktivë dhe super të motivuar

Shoqeria ”AJEL“ sh.p.k. eshte krijuar me Dt. 09.12.2007, me Certifikate regjistrimi sn-004203-11-07.
Perfaqesues ligjor i shoqerise “AJEL” SH.P.K : Anton Lleshi

Ekip i kualifikuar

Ndërtime bashkohore

Garanci 100 %

AKTIVITETI

Shoqeria,“AJELsh.p.k”, fillesen e vet e ka ne vitin 2003.
Nen drejtimin e Z. Anton Lleshi organizohet dhe funksionon suksesshem ne sektorin e sipermarjes te proceseve te punes

Ndërtimeve Civile industriale, turistike,bujqësore.
Rikonstruksione, ndërtime banesash mbi 5 dhe 8 kate.
Gërmime dheu, punime eventuate, murature e betonarme.
Punime elektrike, hidraulike, supervizime, kolaudime.
Ndërtim rrugësh, punime mirëmbajtje, sinjalizime, shtresa rrugore.
Ndërtime urash dhe vepra arti, eskada, ura metalike të varura.
Ndërtim ujësjellësash, kanalizime, kanale, impiante vaditëse, ndërtim dige, damba deri në 10 m etj.
Gërmime dheu
Shërbim skelerie
Projektime dhe ndërtime civile-ekonomike dhe rikonstruksione.
Projektim dhe ndërtim rrugësh.
Punime të mirëmbajtjes dhe sinjalizimit në rrugë.
Ndërtim mbishtresash.
Mur tulle në të gjitha dimensionet
Suvatime të brendshme
Suvatime të jashtme
Lyerje me bojë
Grafiato
Shtresa maseti
Beton industrial
Prodhim materialesh ndërtimi.
Prishje dhe punime në tokë të gërmuar.
Import e të gjithë gamës së ndërtimit, bojra, gamë gipsi, skela, gamë veshje kapotë.
Shtrim pllake dhe veshje wc
Sistemim i ambjenteve të jashtme si dhe kanalizimi i ujrave të zeza e të bardha në to
Hidroizolime godinash
Izolime akustike dhe termike
Lyerje dhe suvatime
Ndertime vilash
Patinime muresh
Punime dhe shtrime pllakash
Punime gipsi
Punime hidraulike
Punime mur guri
Restaurime godinash
Rikonstruksion catish
Rikonstruksion apartamentesh

Çfarë ofrojmë

Projektim
Ndërtim
Dokumentacion

Deshironi të bëni investimin perfekt për të ardhmen tuaj ?
Kaloni nga zyra e shitjeve të firmës Ajel SH.P.K

Golden Home Real Estate Albania pjesë e firmës së ndertimit AJEL SH.P.K eshte themeluar ne Tirane si Agjensi Imobiliare . Me shume prona te shitura apo te dhena me qera kemi arritur te fitojme besimin e klientit ! Nese deshironi te bleni pronen tuaj ose ta shisni ne menyre te sigurte dhe te mencur por edhe me cmim shume te mire Agjentet e Golden Home Real Estate jane gjithmone ne dispozicion per te dhene me te miren per klientin ! Cmimet me te mira dhe me te lira ne treg ! Deshironi te blini ose te shisni apo jepni me qera Apartament, Vila, Shtepi Private, Shtepi me Verande, Garazh, Dubleks, Truall, Komerciale, Dyqane, Zyra , Toke, Shitje Biznesi na kontaktoni ne 0692021009 ose [email protected]